Vicky i Mari àngeles donen les seues idees per a la falla

Tenim més idees. Hui ens arriben les idees de dos components de La Cort d’Honor de 2011. Encara esperem la teua!!! Pintant Torrent… I tu…què pintes?

La idea de Vicky: La ciutat de Torrent, la nostra ciutat, ha canviat d’una manera notable durant l’última dècada. S’ha modernitzat a través de nous edificis, carrers, parcs…sense deixar de costat els seus tresors històrics, La Torre, cases de gran valor artístic…Els valencians ens hem adaptat als nous temps, ens hem tornat moderns, però hem sabut conservar la nostra identitat. Però en la ciutat de Torrent, en estes dates es respira aire de falles en cada barri de la nostra GRAN CIUTAT, per ells hem de demostrar als nostres veïns que les Falllas cavalquen al futur, conservant el mes volgut de la nostra festa les tradicions valencianes i els nostres costums. Alguna vegada ens hem detingut a pensar el que comporta una festa com la nostra? Una festa que és capaç de paralitzar una ciutat de mes de 80.000 habitants durant una setmana no pot ser una qualsevol, ha de ser molt especial, delit dels sentits. Les falles es veuen, se senten, se senten, s’oloren i a qué oloren les falles? A pólvora, a bunyols, a murta, a cremà… l’essència de les festa. Açò és el que es podria plasmar en una de les escenes del monument municipal de la nostra ciutat, el canvi un progrés de la nostra història, el passat i el presente però sempre conservant nostres tradicions i costums.El lema de l’escena seria: “Pintant un Torrent de futur”

La idea de Mari Ángeles: Es tracta d’una escena en què es reflectisca les presses amb què els modistes ens han hagut de fer els trages com a conseqüència de l’avanç de l’exaltació de la Fallera Major de Torrent i l’elecció, de forma divertida…

“Pintant a la Cort…. de cap a l’Exaltació…” En l’escena posaria als modistes fent-nos proves dels trages esgotades, amb mil braços, corrent i prenent mesures, perquè veuen que no arriben al dia de l’exaltació. Em pareix una bona idea perquè en la falla apareixeríem nosaltres.

Una salutació!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s